یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۲۱:۵۶

نتایج آزمایش های انجام شده بر روی ذرت اسپانیا و لهستان

1395/10/20

آزمایش ذرت اسپانیا و لهستان برای بررسی مایکوتوکسین

آزمایش FUM برای بررسی مایکوتوکسین برروی بیش از 47 درصد ذرت اسپانیا انجام شده است. همچنین با انجام آزمایش بر روی  نمونه های ذرت لهستان اکثرا دارای مایکوتوکسین DON و T-2 بودند. این گزارش توسط شرکت تغذیه ای Nutriad بر اساس آزمایش های انجام شده برروی 107 نمونه ذرت از مناطق مختلف اسپانیا و 86 نمونه ذرت از مزارع سراسر لهستان، نقل شده است.

تمام نمونه ها تقریبا بلافاصله بعد از برداشت محصول از مزارع یا کارخانه های تهیه خوراک دام، جمع آوری شده اند.

در اسپانیا بیش از 400 آزمایش برای بررسی چهار نوع مایکوتوکسین که بیشترین شیوع را در محصولات کشاورزی دارا می باشد - محصولاتی که عمدتا برای تولید خوراک دام در نظر گرفته می شوند- انجام گرفت. این تحقیق باعث شد تا محققان به درک و بینش صحیحی از شیوع انواع آفلاتوکسین ها  نایل شوند.

انواع آفلاتوکسین های یافت شده شامل این موارد می باشد:

aflatoxin B1, B2, G1  G2, zearalenone (ZEN), deoxynivalenol (DON) and fumonisins (FUM) –   fumonisin B1 and fumonisin B2.

برای ذرت لهستان نیز بیش از600 آنالیز انجام گرفت و  نمونه آفلاتوکسین ها شامل این موارد بودند:

aflatoxin B1 (AfB1), ochratoxin A (OTA), zearalenone (ZEN), deoxynivalenol (DON), T-2 toxinHT-2 toxin, fumonisin B1 (FB1) and fumonisin B2 (FB2).