چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۲۳:۱۶

سالمونلا از طریق خوراک باعث تجمع و تکثیر باکتری ها در طیور می شود.

1395/11/20

در حال حاضر انتروباکتری مانند سالمونلا می تواند در تمامی مراحل تولید، از مواد خام تا خوراک نهایی وارد شود.

سالمونلا ممکن است به مصرف کنندگان منتقل شود. به همین دلیل، کارخانجات خوراک و مجموعه ها ی زنجیرها ای که هدفشان اطمینان از استانداردهای بالاو کیفیت خوراک می باشد، باید نشان دهند که آنها دارای یک برنامه کنترل  موثر سالمونلا  می باشند.

کنترل سالمونلا در آغاز زنجیره تولید غذا از طریق کنترل مواد اولیه و خوراک می باشد که می تواند شیوع این بیماری را از همان آغاز کاهش دهد.

 با داشتن یک برنامه کنترل دقیق، شامل ترکیبی از مواد افزودنی خوراک و بررسی منظم توسط متخصصین مربوطه منجر به نتایج موثر می شود و دیگر به درمان های تهاجمی مانند استفاده از فرمالدئید نیازی نمی باشد.